i.v.m. vakantie, winkel dinsdag's gesloten

Tel: 038-4581830

Gopro camera en accessoires

Gopro Hero+3 vergelijken

De Gopro Hero3+ is de nieuwste telg in de Gopro camera familie. Verkrijgbaar in White, Silver en Black edition is voor ieder budget een gopro camera beschikbaar. Vergelijk ze hier.

 

Inmiddels is X-Sportsworld al 4 jaar geautoriseerd verkooppunt van Gopro. Bewonder ons up-to-date assortiment Gopro Hero 3 camera s en accessoires! Profiteer nu van tijdelijke Gopro camera kortingsbundels!

56 gevonden producten
Van hoog naar laag sorteren

56 gevonden producten
Van hoog naar laag sorteren

Gopro Hero 3+ sport camera

De belangrijkste ervaringen van je leven leg je vast en deel je met de GoPro Hero3+ Black Edition. 20% kleiner en lichter dan zijn meest verkochte voorloper (dit betreft de wacterdichte behuizing, niet de camera zelf), maar toch filmt de GoPro Hero3+ Black Edition met een betere beeldkwaliteit en heeft krachtige, nieuwe functies gericht op veelzijdig gebruik en gemak. SuperView is een nieuwe video modus die 's werelds meest immersieve groothoek perpectief vervangt. De Auto Low Light mode past op een intelligente manier de framesnelheid aan voor verbluffende prestaties bij weinig licht. In combinatie met een 30% langere levensduur van de batterij, 4x sneller ingebouwde Wi-Fi en een scherpere lens is de GoPro Hero3+ Black Edition de meeste geavanceerde GoPro tot nu toe!

 

Gopro camera

Gopro is de wereldwijde marktleider op het gebied van action camera s. Dagelijks overspoelt Gopro ons met films en footage, gemaakt op de mooiste plekken ter wereld. Gopro camera's gooien al jaren hoge ogen gegooid met de Gopro HD Hero 2, de opvolger van de Gopro Hero Wide en Naked. Sinds Oktober 2012 heeft de komst van de Gopro Hero 3 voor veel opschudding gezorgd. Met torenhoge specs en gelikte video's werd de nieuwste Gopro camera gepresenteerd.

 

Gopro camera kopen

X-sportsworld heeft altijd de nieuwste Gopro camera. De Hero 3 is net in Nederland te koop en X-sportsworld is een officiëel gopro verkooppunt in Nederland. Wil je een Gopro kopen, dan kun je bij ons de beste prijzen en snelste levering verwachten. De Gopro HD Hero 2 is niet lang meer te koop, dus wees er snel bij voor exclusieve aanbiedingen!

 

Historie

Wat veel mensen niet weten is dat GoPro al sinds 2005 flink aan de weg timmert op de markt van sportcameras. De eerste camera, de GoPro all-season sports camera, werd op 13 april 2005 gelanceerd. Deze camera was al voorzien van een waterdichte behuizing en 35 mm kodak rolletje. De camera werd bevestigd via een polsband met een quick releaseclip.

In 2007 kwam de Digital Hero 3 op de markt die met een 3 megapixel sensor en onderwaterbehuizing een van de eerste digitale actiecameras werd. De opvolger, de Digital Hero 5 werd in december 2008 gelanceerd en werkte met 2 AAA batterijen. De Hero 5 was in staat opnames te maken met een kijkhoek van 170 graden.

In 2010 kwamen de eerste HD Hero en HD Hero 960 uit, deze cameras konden 1080P (HD) en 960P video opnames maken, rond deze tijd werden de camera's erg populair, er werden sponsoringscontracten afgesloten en door de grote hoeveelheid professionele atleten met een GoPro, zagen steeds meer consumenten de waarde van een een sportcamera.

Eind 2011 beloofde GoPro dat hun volgende camera 2 keer zo goed zou zijn op elke mogelijke manier, de GoPro HD Hero 2 was geboren. De accessoires kwamen ook steeds prominenter in beeld, voor elke situatie kon je een accessoire kopen. Ook was het mogelijk de camera in verschillende pakketten aan te kopen. Voor de buitensportfanaten was er de Outdoor editie, voor de watersporters een Surf editie en ten slot voor de motorrijders een Motorsports editie.