Over ons

Ons merk

X-SportsWorld, eerder bekend als X-Sportscam, is al jaren een autoriteit op het gebied van actiecamera’s en accessoires, innovatieve sportcommunicatie in brillen en headsets en outdoor producten voor de outdoor actieveling en extreme sporter. Zo zijn onze longboards populair. Bij X-SportsWorld werken uitsluitend specialisten op het gebied van actiecamera's en outdoor.

Samen zorgen wij er voor dat jij een unieke beleving op video vast kunt leggen. X-SportsWorld levert niet alleen essentiële outdoor artikelen, maar een gehele beleving door ook reizen aan te bieden. Speciaal voor de extreme sporter. Of je nou van wintersport, motorcross, kitesurfen of circuit racen houdt, met elke X-treme sport ben je bij X-SportsWorld aan het juiste adres.

Onze missie

Onze missie is het bieden van aantrekkelijke en exclusieve producten en reizen voor de outdoor sporter. Laat je informeren over de beste opties of kijk bij de sportzones in onze store voor de beste productsuggesties.

Vacatures en stages

Op zoek naar een leuke vacature of stageplaats, bekijk hier ons vacature overzicht.  ( momenteel zijn er geen vacatures)

 

Onze Merken