Bestellen & Betalen

Je kan bij ons betalen op de volgende manieren:

Ideal: Ideal is de makkelijkste en snelste manier van betalen. Omdat een Ideal betaling direct wordt uitgevoerd is je bestelling ook direKledingct geplaatst. Als je voor 17:00 besteld heb je het de volgende dag in huis. 

Creditcard: Met een Visacard of Mastercard wordt je betaling ook direct uitgevoerd. Je bestelling is, net als bij Ideal, direct geplaatst. Hierbij geld dus ook voor 17:00 besteld, volgende dag in huis.

Paypal: U hoeft alleen maar in te loggen op uw rekening om de betaling te bevestigen (verkopers of webshops krijgen uw gegevens nooit te zien). 

Maestro: Met maestro kunt u snel en gemakkelijk betalen in het binnen- en buitenland

Visa: Als u gaat betalen typt u uw Visa kaartnummer en vervaldatum in. Het bedrag wordt opgenomen op uw volgende betalingsoverzicht.

Mistercash: Dit is een betaalsysteem in België en vergelijkbaar met Ideal uit Nederland.

Sofort banking:  Het betalingsproces bij een transactie via SOFORTBanking vindt real-time plaats, waardoor de webwinkelier snel een bevestiging van de betaling ontvangt en de online bestelling kan verzenden.

Vooruitbetaling via bankoverschrijving: Je krijgt via je opgegeven e-mail adres een bestelbevestiging. Als je dit hebt ontvangen kun je het openstaande bedrag voldoen. Wij verzenden uw product pas als het geld op onze rekening staat. Normaalgesproken duurt dit 3 tot 5 dagen.

Betalen na ontvangst: In samenwerking met Multifactor is het mogelijk om achteraf te betalen na ontvangst van je bestelling. De achteraf betaalmethode Betaal na Ontvangst is alleen van toepassing op bestellingen binnen Nederland en voor consumenten van 18 jaar of ouder. De minimale bestelwaarde is €15,- en maximale bestelwaarde bij de eerste bestelling bedraagt €150,- Bij iedere volgende bestelling bedraagt de maximale bestelwaarde €300,-. 

Na bestelling en goedkeuring van je bestelling ontvang je van Multifactor een digitale factuur. Deze dien je binnen het gestelde termijn aan Multifactor te voldoen.

Onze Merken