GoPro

GoPro Hero4 Silver Edition

GoPro Hero4 Silver Edition

De GoPro HERO4 Silver is een waardige opvolger van GoPro 3-serie. De meest in het oog springende update is de toevoeging van een touchscreen op de achterkant.

GoPro Hero4 Black Edition

GoPro Hero4 Black Edition

Introductie van de GoPro HERO4 Black Edition, de meest geavanceerde GoPro ooit. Met een verbeterde beeldkwaliteit en een 2x krachtiger processor met 2x snellere videoframe rates. De GoPro HERO4 neemt Emmy bekroonde GoPro prestaties naar een geheel ni...

GoPro POV case black

GoPro POV case black

SP POV Case GoPro is een stevige opbergtas voor je GoPro en al je accessoires.

GoPro Battery BacPac™ New w/+ Standard housing doors

GoPro Battery BacPac™ New w/+ Standard housing doors

De battery BacPac plaats je op de achterkant van je GoPro camera voor een dubbele levensduur van de batterij.

GoPro 3-way Grip Arm Tripod

GoPro 3-way Grip Arm Tripod

This ultra-versatile mount can be used three main ways: as a camera grip, extension arm or tripod.

GoPro Battery BacPac - New

GoPro Battery BacPac - New

De GoPro battery bacpac plaats je op de achterkant van je GoPro camera voor een dubbele levensduur van de batterij.

GoPro Flat + Curved Adhesive Mounts

GoPro Flat + Curved Adhesive Mounts

Monteer je GoPro actie camera op vlakken en gebogen opppervlaktes met deze sterke plakbare bevestigingen.

GoPro Wall Charger

Just a sample text from heading element.

Laad tot 2 GoPro camera's te gelijk op, met de GoPro wall charger.

GoPro POV case grey

GoPro POV case grey

SP POV Case GoPro is een stevige opbergtas voor je GoPro en al je accessoires.

GoPro POV case blue

GoPro POV case blue

SP POV Case GoPro is een stevige opbergtas voor je GoPro en al je accessoires.

GoPro Kite Mount

GoPro Kite Mount

Deze Kite bevestiging is gemaakt om schitterende videobeelden te maken met je GoPro Camera tijdens het Kite Surfe

GoPro Wi-Fi Remote Mounting Kit

GoPro Wi-Fi Remote Mounting Kit

Met deze extra accessoires voor je GoPro wi-fi remote kun je de remote om diverse manieren bij je dragen, bijvoorbeeld om je nek, om je pols of aan je kleding.

GoPro Wi-Fi Remote Attachment Keys + Rings

GoPro Wi-Fi Remote Attachment Keys + Rings

De sleutelhangers maken het gemakkelijk om de Wi-Fi Remote koppelen aan uw autosleutels, riemen, ritsen en nog veel meer.

GoPro Chest Mount Harness

Just a sample text from heading element.

Bevestig je Gopro camera eenvoudig en stabiel op je borst met deze handige Chest Mount

GoPro Glass Filter Slim Line for Hero 3 - Neutral Density

GoPro Glass Filter Slim Line for Hero 3 - Neutral Density

De PolarPro glass filter slim line neutral desity (ND) is onderdeel van de lijn filters speciaal ontworpen voor gebruik met de GoPro Hero 3 camera's.

Inmiddels is X-Sportsworld al velejaren geautoriseerd verkooppunt van Gopro. Bewonder ons up-to-date assortiment Gopro Hero 3 camera s en accessoires! Profiteer nu van tijdelijke Gopro camera kortingsbundels!

Gopro Hero 3+ sport camera

De belangrijkste ervaringen van je leven leg je vast en deel je met de GoPro Hero3+ Black Edition. 20% kleiner en lichter dan zijn meest verkochte voorloper (dit betreft de wacterdichte behuizing, niet de camera zelf), maar toch filmt de GoPro Hero3+ Black Edition met een betere beeldkwaliteit en heeft krachtige, nieuwe functies gericht op veelzijdig gebruik en gemak.

SuperView is een nieuwe video modus die 's werelds meest immersieve groothoek perpectief vervangt. De Auto Low Light mode past op een intelligente manier de framesnelheid aan voor verbluffende prestaties bij weinig licht. In combinatie met een 30% langere levensduur van de batterij, 4x sneller ingebouwde Wi-Fi en een scherpere lens is de GoPro Hero3+ Black Edition de meeste geavanceerde GoPro tot nu toe!

Gopro camera

Gopro is de wereldwijde marktleider op het gebied van action camera s. Dagelijks overspoelt Gopro ons met films en footage, gemaakt op de mooiste plekken ter wereld. Gopro camera's gooien al jaren hoge ogen gegooid met de Gopro HD Hero 2, de opvolger van de Gopro Hero Wide en Naked. Sinds Oktober 2012 heeft de komst van de Gopro Hero 3 voor veel opschudding gezorgd. Met torenhoge specs en gelikte video's werd de nieuwste Gopro camera gepresenteerd.

Gopro camera kopen

X-sportsworld heeft altijd de nieuwste Gopro camera. De Hero 3 is net in Nederland te koop en X-sportsworld is een officiëel gopro verkooppunt in Nederland. Wil je een Gopro kopen, dan kun je bij ons de beste prijzen en snelste levering verwachten. De Gopro HD Hero 2 is niet lang meer te koop, dus wees er snel bij voor exclusieve aanbiedingen!

Historie

Wat veel mensen niet weten is dat GoPro al sinds 2005 flink aan de weg timmert op de markt van sportcameras. De eerste camera, de GoPro all-season sports camera, werd op 13 april 2005 gelanceerd. Deze camera was al voorzien van een waterdichte behuizing en 35 mm kodak rolletje. De camera werd bevestigd via een polsband met een quick releaseclip.

In 2007 kwam de Digital Hero 3 op de markt die met een 3 megapixel sensor en onderwaterbehuizing een van de eerste digitale actiecameras werd. De opvolger, de Digital Hero 5 werd in december 2008 gelanceerd en werkte met 2 AAA batterijen. De Hero 5 was in staat opnames te maken met een kijkhoek van 170 graden.

In 2010 kwamen de eerste HD Hero en HD Hero 960 uit, deze cameras konden 1080P (HD) en 960P video opnames maken, rond deze tijd werden de camera's erg populair, er werden sponsoringscontracten afgesloten en door de grote hoeveelheid professionele atleten met een GoPro, zagen steeds meer consumenten de waarde van een een sportcamera.

Eind 2011 beloofde GoPro dat hun volgende camera 2 keer zo goed zou zijn op elke mogelijke manier, de GoPro HD Hero 2 was geboren. De accessoires kwamen ook steeds prominenter in beeld, voor elke situatie kon je een accessoire kopen. Ook was het mogelijk de camera in verschillende pakketten aan te kopen. Voor de buitensportfanaten was er de Outdoor editie, voor de watersporters een Surf editie en ten slot voor de motorrijders een Motorsports editie.

 

 

Onze Merken