Riviera

Riviera Sea Snake Drop through

Riviera Sea Snake Drop through

Het Riviera sea snake longboard van Riviera heeft een unieke drop-through vorm met een nog unieker design. De vorm is gemaakt om lekker rond te rijden, maar ook aggresief rijden is met dit board meer dan mogelijk. Het bamboo deck zorgt voor stijdheid...

Riviera Kung Fu Kitty

Riviera Kung Fu Kitty

Het Kung Fu longboard van Riviera is het ultieme drop-through board. Met het bamboo deck kun op je perfect op volle snelheid door de straten rijden, met genoeg flex om al je mooiste tricks te landen

Riviera La Rana Drop Through

Riviera La Rana Drop Through

Het Riviera la rana dropthrough longboard is door zijn symmetrische vorm perfect om lang stukken te rijden, maar ook om uren technisch tricks te doen. Samen het het strakke design zorgt dat dit board een echt killer is!

Riviera Dineh

Riviera Dineh

Riviera Skateboards proudly offers the new Top Shelf Drop Thrus

Riviera Glass Off

Riviera Glass Off

Another surf inspired classic longboard made just for your cruising needs. A stable platform with mellow concave and a functional kick-tail that makes skating as fun as it was the day you took your first push.

Riviera The Oracle Top Mount

Riviera The Oracle Top Mount

Slay the park or put your buddies to shame at that next backyard mini ramp jam. You’ll also find your way to the bottle shop in a snap on this No School rip stick!

Riviera Mosaic Drop Through - Complete

Riviera Mosaic Drop Through - Complete

The brand spanking new Riviera models. Get them while they're hot! These babies are flying out the shop like hot buns on a sunny morning.

Riviera Mayan Myth Top Mount Complete

Riviera Mayan Myth Top Mount Complete

Speedruns, lange carving session, de Riviera Mayan Myth Top Mount complete is hiervoor gemaakt en je zal hoge ogen gooien met de stoere print en prachtige design!

Riviera S.O.S.

Riviera S.O.S.

Het S.O.S longboard van Riviera is niet alleen voorzien van een vette graphic, maar het is ook ideaal om mee te carven!

Riviera Party Wave

Riviera Party Wave

The Party Wave’s live flex feature, matched up with a sturdy length and a 30inch wheelbase gives you the smoothest, purest ride you can find in this class of board.

Riviera Sonador Complete

Riviera Sonador Complete

Het Sonador longboard van Riviera is een board met een aparte vorm. Je kunt door die vorm carven maar ook goed sliden! Daarnaast je het board stabiel bij hoge snelheden en heeft het genoeg flex bij lagere snelheden.

Riviera Mountain Time

Riviera Mountain Time

De Riviera Mountain Time bestaat uit een fraai drop-through bamboo concave deck en hoogwaardige Paris Trucks + Divine Wheels.

Riviera Cherry Blossom Mini - Complete

Riviera Cherry Blossom Mini - Complete

A great drop through design and a classic aesthetic with a nod toward the beauty in simplicity.

Riviera Burner - Complete

Riviera Burner - Complete

De Riviera Burner Flex cruiser is voorzien van Paris 150mm trucks en Divine Road Ripper 70mm 78a wielen voor het ultieme bochtenwerk en maximale grip.

Riviera Explorer - Complete

Riviera Explorer - Complete

De Riviera Explorer is een klassiek longboard met een hoog surf gehalte! Het grafisch ontwerp doet je verlangen naar de eindeloze stranden met metershoge golfen waar je tot zonsondergang kunt surfen.

Riviera is ontstaan uit het idee dat wanneer je skateboard rijdt er geen regels meer gelden. Het maakt niet uit welke shape, lengte, of discipline je berijd, het gaat om het rijden! het maakt niet uit of je wilt cruisen, carven, tricken of super hard de berg af wilt, Riviera heeft het board voor jou!

Riviera is inmiddels een zeer bekende naam geworden in de longboard industrie. Dat is niet voor niets, het merk heeft zich voor vele longboarders bewezen en in de loop der tijd een zeer ruim assortiment aan boards en parts voor vele longboard disciplines opgebouwd.

Riviera longboard kopen

Riviera staat al jaren bekent als een van de topmerken in de longboard industrie. Een Riviera longboard kopen is investeren in je longboard toekomst!

Heb je het voor jou geschikte Riviera board gekocht, dan biedt deze je garantie voor jarenlang longboard plezier. Riviera longboards zijn verkrijgbaar in vele uitvoeringen. Van stiff hardcore downhill decks en boards tot relaxte carving cruisers met Paris trucks.

Constructie Riviera longboards

Riviera fabriceert longboard decks op vele specifieke manieren. De bouwwijze, de gebruikte materialen en shape en verschilt bijna per type longboard. Zo zijn enkele boards voorzien van verticaal gelamineerde deck lagen. Deze bijzondere constructie geeft een deck veel solide stiffness.

Ook gebruikt Riviera vele manieren om lagen op te bouwen en decks te persen. Bij de opbouw van een deck wordt o.a. gebruik gemaakt van Fiberglass en speciaal geselecteerde Bamboo en Maple lagen. Bij de stiff (downhill) maple decks zijn de lagen vaak cold pressed voor extra stevigheid. De flex decks zijn vaak voorzien van 1 of meerdere lagen Fiberglass.

Riviera longboards met Paris trucks

Riviera longboards zijn over het algemeen afgemonteerd met wielen en lagers van het merk Paris. Hierdoor zijn deze parts precies afgestemd op het longboard voor een perfecte configuratie.

Het longboard type is bepalend voor de te monteren Paris trucks. Zo zijn de Riviera Drop through series longboards standaard voorzien van de speciale Paris 180 mm trucks.

Onze Merken